Вакансії. Історичний музей, Палац мистецтв, ОХМАДИТ та «Львів-ТБ» шукають керівників

4605 0
Вже найближчим часом у Львові відбудеться конкурс на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів. Перші конкурси, які будуть відбуватися, визначатимуть керівників для ОХМАТДИТу, Палацу мистецтв, Історичного музею, а також телекомпанії «Львів-ТБ».
Фото: freejojo.com

Фото: freejojo.com

Про це заявив голова Львівської облради Олександр Ганущин під час звіту за 100 днів роботи.

Конкурс на ці посади відбуватиметься згідно Положення про порядок проведення конкурсу та призначення керівників закладів, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Львівської області. Це положення депутати ЛОР прийняли на сесії 16 лютого.

Призначення керівників комунальних закладів належить до компетенції обласної ради, проте, аби зробити призначення на керівні посади максимально прозорим, було обрано оптимальний варіант конкурсного відбору.

Зараз у спільній власності територіальних громад Львівської області перебуває 140 закладів, з них: 25 закладів культури; 16 закладів соціального захисту; 56 закладів охорони здоров’я; 43 заклади освіти. 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!