Львівщина може прийняти ще 17 тисяч людей. Потрібне житло

1568 0
Підприємців і керівників установ просять про допомогу.

Львівська військова адміністрація шукає приміщення, де можна розгорнути ліжкомісця для українців з інших областей. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький на своїй фейсбук-сторінці. 

«Запрацювали нові гуманітарні коридори, люди вибираються з окупованих міст і це означає, що Львівщина може потребувати значно більше місць прихистку, ніж є зараз. Звертаюся до всіх керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності, допоможіть військовій адміністрації у розгортанні додаткових місць у нашій області», — закликав Максим Козицький. 

Читайте також: Можеш допомогти? Шукаю безпечне місце під час війни

За даними голови військової адміністрації, зараз на Львівщині проживає 158 тисяч вимушених переселенців. До цього числа не враховані люди, які розмістилися у приватних секторах і досі не стали на облік. 

Резерв ліжкомісць на Львівщині дозволяє прийняти ще 17 тисяч людей. Однак його прагнуть збільшити вже зараз. Бажаючих допомогти просять звертатися у контакт-центр за телефонами: 0962328193, 0684147963, 0971821860, 0973474459. 

Нагадаємо, що у Львові та області переселенців поселяють у студентські гуртожитки. Вони можуть проживати тут, доки не скасують воєнний стан. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!