Після ДТП з маршруткою у Львові дівчині ампутували ногу. Зараз розшукують свідків

8470 0
Потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході, де не працював світлофор.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові шукають свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 9 грудня неподалік театру опери і балету. Унаслідок ДТП львів’янці Вікторії 1997 року народження ампутували ногу. Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у поліції Львівської області, ДТП сталася ввечері на вул. Городоцькій, 2.

Водій маршрутки скоїв наїзд на 25-річну львів’янку. Правоохоронці встановили особу водія і відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування триває. 

Читайте також: Суд виніс вирок водію, який збив двох монахинь у центрі Львова

За словами подруги потерпілої, на пішохідному переході приміська маршрутка №184 збила дівчину і протягнула на кілька метрів, унаслідок чого нога потерпілої потрапила під переднє колесо. Дівчину госпіталізували до медичного закладу, де їй ампутували ногу. Зараз стан львів'янки задовільний.

«Ми розшукуємо свідків, щоб вони розказали, як це все насправді відбулось. Водій каже, що дівчина була за пішохідним переходом, але, як нам відомо, він її протягнув за пішохід. Коли приїхали поліцейські на місце події, вони не опитували свідків», – каже вона у коментарі Tvoemisto.tv.

Подруга Вікторії додає, що потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході у час, коли не працював світлофор. Ймовірно, камери спостереження, які розташовані в центрі міста, не працювали, оскільки не було світла. Свідків ДТП просять телефонувати за номером 063 205 61 16. 

Читайте також: Водії скаржаться, що дороги, які ведуть до кордону, які ведуть до кордону з Польщею, неочищені від снігу. Яка причина

Додамо, що приміський маршрут №184 обслуговує ТЗОВ «УСПІХ БМ». За даними YouControl, керівником організації є львів'янин Юрій Мельник. Tvoemisto.tv звернулось за коментарем до перевізника та очікує на відповідь. 

Нагадаємо, минулого року водій приміської маршрутки №138 ранку збив на перехресті вулиці Дорошенка і проспекту Свободи двох монахинь і поїхав з місця аварії. Патрульні поліцейські виявили маршрутку на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. Автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов. Тіло монахині виявили правоохоронці. Також у цій же ДТП постраждала співсестра Ольги – сестра Галина.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!