У Львові сімейні лікарі виїжджатимуть на виклики до хворих із високою температурою

2063 0
Якщо пацієнт повернувся з-за кордону, до нього має виїхати бригада «швидкої».
Фото: luxnet.ua

Фото: luxnet.ua

Заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна розповіла, що сімейні лікарі виїжджатимуть на виклики додому до пацієнтів, які мають температуру вище за 38 градусів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Таке рішення ухвалили учора, 26 лютого, під час наради із головними лікарями львівських поліклінік. Ідеться про те, щоб запобігти поширенню гострих респіраторних вірусних інфекцій, а разом з ними – і паніки.

Читайте також: Львів'ян, які повернулись із країн із зафіксовани коронавірусом, просять зголоситись

Галина Слічна каже, що сімейні лікарі не матимуть спецодягу, а працюватимуть у звичному режимі. Водночас, якщо людина контактувала із потенційно хворими на коронавірус або повернулась із країн, де зафіксовані випадки цієї інфекції, вона має повідомити про це. Тоді на виклик має виїхати бригада екстреної меддопомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!