У Львові стартує арт-терапевтичний проект для дітей «Палітра емоцій»

1548 0
Заходи будуть проходити з 21 червня до 16 серпня щосереди о 14:00 у комфорт-бібліотеці для дітей №42 на вулиці Патона 4/2.
Фото: Wonderful Time Productions

Фото: Wonderful Time Productions

Проект реалізовує психолог відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Чому дорослим не слід боятись інклюзивної освіти

Заходи будуть проводитися для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей з вимушено переміщених сімей, дітей учасників АТО, дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. Учасникам проекту запропонують попрацювати у творчій та невимушеній атмосфері, спробувати себе в різних арт-терапевтичних техніках.

Організатори «Палітри емоцій» хочуть сприяти кращому пізнанню внутрішнього світогляду дітей, розвинути їхній емоційний інтелект, відкрити творчі здібності, створити сприятливу атмосферу для вираження власних емоцій у мистецькому просторі.

За детальнішою інформацією можна звертатися за номером телефону – +38 097 86 26 760 (Верхола Гльорія).

Нагадаємо, що німецький хірург безкоштовно допоможе майже сотні дітей у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!