У Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Програма першого дня фестивалю

5022 0
На головній сцені виступатимуть французький джазовий піаніст і композитор Adrien Brandeis Quintet та американський колектив, володар трьох Греммі Snarky Puppy.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 26 червня, у Львові розпочинається міжнародний фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019. Музиканти світового рівня виступатимуть на трьох локаціях у місті. Сцени на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких будуть традиційно безкоштовні, натомість вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із програмою першого дня Leopolis Jazz Fest, що відбуватиметься на двох сценах – імені Едді Рознера та на площі Ринок.

Сцена імені Едді Рознера

19:00 Adrien Brandeis Quintet

Молодий французький джазовий піаніст і композитор, переможець джазової премії LetterOne «Rising Stars».

21:00 Snarky Puppy

Американський колектив, що нараховує до 25 високопрофесійних молодих музикантів, володарі трьох премій Греммі (Кращий R&B виступ в 2014, Кращий інструментальний альбом в 2016 та 2017 роках).

Читайте також: У Львові відбудеться архітектурний фестиваль Вежа. Програма

Сцена на площі Ринок

15:00 Florian Favre Trio

Хлопці зі Швейцарії експериментують над синтезом джазу і хіп-хопу.

17:00 Renaud Garcia-Fons «Revoir Paris»

Рено Гарсія-Фонс – французький контрабасист та продюсер, якого називають «Паганіні контрабасу». 

Пряме ввімкнення зі сцени Едді Рознера можна буде переглянути на сайті та на Facebook-сторінці Твого міста. Початок трансляції о 19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!