У Львові стартував прийом заявок на конкурс «Зробимо Львів кращим 2021»

1282 0
Заявки можна подавати до 21 грудня.
Фото: ZIB.COM.UA

Фото: ZIB.COM.UA

До 21 грудня у Львові триває прийом заявок на конкурс соціально-культурних проєктів «Зробимо Львів кращим 2021». Головна мета – підтримати ідеї громадських організацій для розвитку міста Львова та надати матеріально-фінансову підтримку для їхньої реалізації.

Цього року для громадських організацій додатково запровадили 5 нових напрямків: особистісний розвиток, підприємницькі ініціативи, молодіжна політика, екологія, спорт.

Читайте також: Стали відомі результати голосування за великі проєкти громадського бюджету Львова. Хто переміг

Загалом галузевих напрямків конкурсу на 2021 рік 13: культура, туризм, освіта, соціальний захист, розвиток громадянського суспільства, інформаційні технології та інновації, поводження з відходами, охорона здоров’я, молодіжна політика, спорт, екологія, особистісний розвиток, підприємницькі ініціативи.

Мінімальний розмір гранту від Львівської міської ради становитиме 20 тис. грн, а максимальний – 100 тис. грн. Рекомендований розмір гранту буде до 50 тис. грн.

Під час розгляду проєктів перевагою для конкурсної комісії буде актуальність запропонованого проєкту для громади Львова, доцільність реалізації проєкту з огляду на затрачені ресурси та інноваційність.

Читайте також: На участь у Громадському бюджеті Львова подали рекордних 240 проєктів

Проєкти, які передбачають фінансування третіх сторін отримають додаткові переваги при розгляді на конкурсній комісії.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її на електронну скриньку [email protected]

Кожен проєкт необхідно надсилати окремим електронним листом.

Із запитаннями щодо конкурсу просять звертатися у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою пл. Ринок, 1, каб. № 539, тел. 297 57 63, e-mail: [email protected].

* У рамках програми висвітлення діяльності ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!