У Львові стався вибух в підвалі багатоповерхівки, є постраждалий

2790 0
Сантехнік ремонтував систему опалення.
Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Учора, 24 січня, близько 18:36 стався вибух в підвалі багатоповерхівки на вулиці Патона, 27 у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За словами правоохоронців, 37-річний сантехнік проводив у підвалі технічні роботи. З травмами його госпіталізували до лікарні, загрози життю немає.

Читайте також: На Різдвяному ярмарку у Львові сталася пожежа, є постраждалі. Фото, відео

На місці події працювали вибухотехніки, поліція, рятувальники та працівники інших служб. З під'їзду 9-поверхівки, під яким стався вибух, тимчасово евакуювали мешканців. Проте, повідомляє прес-служба ЛМР, загрози обвалу немає, тож люди повернулись у свої помешкання, але в квартирах немає води і опалення через пошкоджені труби. Також вибух пошкодив підвал і підлогу в квартирі на першому поверсі.

У міськраді додали, що вибухнула ємність із невідомою речовиною. Сьогодні фахівці мають провести додаткове обстеження підвалу. Правоохоронці вирішують, чи відкривати кримінальне провадження.

ТЕГИ: вибух

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!