Політична реклама

У Львові створять «карту проблем міста»

1761 1
У Львові архітектори створять «карту проблем Львова», аби покращити розвиток громадського простору в місті.

Ініціатор проекту Ольга Криворучко розповіла, що йдеться про створення переліку тих площ, скверів, де потрібно провести благоустрій чи оновлення, та інших територій, які можуть бути використані для облаштування громадського простору, пише Zaxid.net.

«Проект має продемонструвати рекреаційний потенціал, прихований у занедбаних площах, вулицях, дворах. У результаті ці простори можуть стати привабливими для мешканців і туристів, для буденного і святкового використання, чим підвищити якість життя у місті», - вважає Ольга Криворучко.

Для цього заплановано спільно з мешканцями визначити ті території в місті, де необхідні такі зміни, а на зустрічах з архітекторами, соціологами, істориками визначити, яким чином адаптувати їх під потреби людей. Водночас фінансувати ці проекти запропоновано за кошти мешканців та локальних інвесторів.

Локації, які буде запропоновано, зберуть на «карті проблем Львова». Наразі на неї вже нанесли близько тридцяти таких місць. Наприклад, це сквер біля цирку на вул. Городоцькій, площа Липнева, площа Петрушевича тощо.

 


Читайте також:
8 Квітня, 2014 00:12
ДОВБУШ перша проблема мiста це мiська рада
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!