У Львові створили додаток для самостійних екскурсій

2040 0
Скористатись ним, покищо можна лише у Львові і Києві.
ФОТО: WROCLAW.PL

ФОТО: WROCLAW.PL

У Львові розробили новий додаток для самостійних екскурсій містом. В онлайн гіді, Travel Fellow позначені майже півтисячі пам’яток та знакових місць Львова. Під час прогулянки додаток автоматично інформує та відтворює аудіо про знакові об'єкти, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Це мобільна екскурсійна аплікація, що працює за допомогою геолокації. Ми вже внесли 470 знакових місць Львова та понад 300 точок у Києві та записали понад 20 годин аудіо тексту. Щодня додаємо все нові і нові місця, які рекомендуємо відвідати. Для вільної прогулянки містом додаток має чотири мови інтерфейсу», — розповів Андрій Бурда, розробник додатку.

Читайте також: Мистецтво на карантині. Які музеї можна відвідати онлайн

У додатку також можна складати маршрути для прогулянки. Є можливість самостійно клікати по точках і слухати інформацію, або ж увімкнути режим вільної прогулянки, щоб не відволікатись на телефон постійно. 

Також під час прогулянки не потрібен постійний доступ до інтернету, можна завантажити контент.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!