У Львові синоптики оголосили штормове попередження

1040 0
Львів’ян закликають бути обачними під час руху.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу, 4 березня, у Львові вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця, вранці та вдень пориви західного вітру 15 – 20 м/с. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Львів’ян закликають бути обачними під час руху. Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари за необхідності, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами, щоб водії могли вчасно побачити на дорозі. 

Читайте також: Яким буде березень у Львові і коли чекати потепління

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, звертайтесь на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Tvoemisto.tv, найближчими днями погода буде обумовлюватися полем підвищеного тиску. Вона буде досить комфортною та сухою. Втім уже з 4 березня очікується невеликий мокрий сніг, а з 5 березня знову  температура повітря буде знижуватися.
____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!