У Львові та області планують висадити 250 тисяч дерев

1896 0
Дерева висаджуватимуть 20 або 27 березня, залежно від погоди.
Фото: Вікторія Андрєєва

Фото: Вікторія Андрєєва

Львів та Львівська область долучиться до акції «Озеленення України», що проведуть 20 березня. Дерева висаджуватимуть у парку «700-річчя Львова», в центрі міста та вздовж трамвайної колії на Сихів. Відповідний меморандум сьогодні, 12 лютого, підписали ЛОДА, ЛОР, громадські організації та підприємці Львова.

Читайте також: У Львові розробили сайт для інвентаризації дерев

Загалом в Україні в межах акції мають висадити мільйон дерев, із яких 250 тисяч – на Львівщині. Ініціативу втілюватиме ГО «Добро.дій». Крім цього, організатори акції планують сформувати експертну групу, яка зробить моніторинг зелених насаджень по Україні, напрацюють базу дерев, яким підходить клімат, а також розроблять рекомендації щодо догляду за ними.

Цією акцією хочуть привернути увагу населення до екології. Дерева висаджуватимуть 20 або 27 березня, залежно від погоди.

Висадку дерев не обмежать лише одним днем. Проєкт планують реалізовувати впродовж року, тож до акції запрошують долучитись усіх небайдужих.

Читайте також: Як львів'яни рахують дерева. Відео

Нагадаємо, Tvoemisto.tv запустило проєкт «Дерева Твого міста» і просить долучитися львів’ян до підрахунку дерев на вулицях Львова. Пропонуємо відеоінструкцію того, як порахувати дерева на своїй вулиці.

Вікторія Андрєєва

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!