У Львові терміново збирають кошти на лікування хлопця із ускладненням після Covid-19. Оновлено

2602 0
Вартість лікування становить 53 673 тис грн.
Фото: Kristine Wook for unsplash

Фото: Kristine Wook for unsplash

На Львівщині збирають кошти на лікування 14-річного хлопця зі Стрия з посткоронавірусним ускладненням. Йому потрібно негайно ввести імуноглобулін, а родина може купити лише половину необхіного препарату. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця БФ «Крила надії» Наталія Ліпська.

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі діагностували синдром Кавасакі. Вартість лікування становить 53 673 тис. гривень.

Читайте також: Трирічну дівчинку з ковідною пневмонією, яка майже місяць перебувала на ШВЛ, відключили від апарату

Реквізити для допомоги:

5169330520555712 (карта Приватбанк)

UA173052990000026004011002472 код ЄДРПОУ 35620901 (рахунок для переказів з інших банків)

Для довідки

Синдром Кавасакі є рідкісним захворюванням, його діагностують за клінічними ознаками, а підтвердити лабораторно неможливо. Здебільшого він виникає як ускладнення вірусної інфекції, вірусу Епштейна-Барра чи коронавірусу і викликає запалення судин.

Характерно, що при Кавасакі уражаються судини серця, коронарні судини. З-поміж симптомів: висипання, ураження кон’юктиви – почервоніння очей. Також дитина може мати пневмонію, і фіолетове забарвлення кінцівок.

Оновлено. Гроші на препарати, відповідно до звіти благодійного фонду «Крила надії», для лікування хлопчика зібрали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!