У Львові трапилась аварія за участі тролейбуса та маршрутки. Є потерпілі

5163 0
ДТП сталося близько 12:00 на перетині вул. Зелена та Луганська.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

Сьогодні близько 12:00 у Львові сталася аварія за участі тролейбуса та маршрутного таксі. Відповідну інформацію розмістили користувачі Facebook на сторінці Гарячої Лінії Львова.

За даними адміністраторів сторінки, в аварії постраждало 7 людей, 5 з них госпіталізовано. Ймовірна причина ДТП – недотримання безпечної дистанції між транспортними засобами під час руху.

«Шестеро постраждалих зараз перебувають у 8-ій міській лікарні, один пасажир 17 років – у дитячій лікарні на Орлика», – йдеться у повідомленні.

Інформацію про ДТП у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила керівниця відділу зав'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області Світлана Добровольска. За її словами, на кільцевому перехресті вулиць Зелена та Луганська тролейбус врізався у маршрутку.

«Станом на 14:30 маємо інформацію про двох потерпілих, але дані про кількість потерпілих та їхні особи та стан здоров’я уточнюються», – сказала вона.

В кінці січня у Львові в результаті ДТП маршрутка впала на корпус.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові. Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!