Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

121470 0
Усі підрозділи зараз працюють в повному воєнному режимі.
Фото: Фото ілюстративне

Фото: Фото ілюстративне

О 3.30 год. проти ночі 13 березня у Львові і фактично по всій Україні оголосили про повітряну тривогу і закликали сховатися в укриттях. Тривога у Львові тривала три години.

Читайте також: В Україні створили застосунок «Повітряна тривога». Як це працює

Під ранок в області було чутно вибухи.

За повідомленням Львівської обласної військової адміністрації та голови ЛОВА Максима Козицького, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет.

Інформація щодо потерпілих встановлюється.

Як зазначив Суспільному речник Академії Сухопутних військ ЗСУ Антон Миронович, ракетно-бомбовий удар був завданий по одній з військових частин на Львівщині.

«За останніми даними, принаймні не було 200-х. По 300-х інформація уточнюється. Певну роль свою ППО відіграло», – каже Антон Миронович.

Усіх громадян просять не розповсюджувати відео/фото з рухом наших військ по території України. Дуже важливо не здавати позиції наших військових.

Нагадаємо, що детальну інструкцію про те, що робити, коли в місті лунає сирена, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!