У Львові триває реєстрація домашніх тварин

3505 0
У Львові продовжують реєструвати домашніх тварин, зокрема собак та котів. Роблять це аби «покращити санітарний стан міста та забезпечити загальну безпеку громадян».
фото: glavcom.ua

фото: glavcom.ua

Реєстрація чотирилапих відбувається через рішення, яке ухвалила Львівська міськрада. У перші дні старту програми, співробітники комунального підприємства «Лев» реєстрували у середньому по 50 собак. Про це повідомляє ЛКП «Лев».

«За перші п’ять днів реєстрації зареєстрували майже 250 собак, тобто по 50 собак в день. Доволі високий показник, зважаючи на те, що реєстрація однієї тварини займає близько пів години. Гарний початок, як на мене! Кішок наразі не приводили на реєстрацію, лише отримали кілька заявок від їх власників онлайн», – зазначила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Тварин, які не мають вакцинації від сказу, під час реєстрації безкоштовно вакцинують.

Читайте також: У Львові розробили нові правила для власників тварин: 6 нововведень

Нагадаємо, з 1 вересня у Львові на базі комунального підприємства «Лев» розпочалася обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів — за бажанням власників. Власників собак, які не виконають цю вимогу, штрафуватимуть.

Детальніше про програму та про те, як зареєструвати тварину, читайте тут.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!