Політична реклама

У Львові триває виставка сучасних митців Західної України

2151 0
З 4 жовтня до 4 листопада у Львові на другому поверсі палацу Любомирських триває виставка західноукраїнського сучасного мистецтва 50.

Як розповідають організатори, виставка – це простір, де зібрано 50 прогресивних митців, яким є що сказати. Тут список авторів є єдиною цінністю та ідеєю, покликаною підсумувати, зібрати в одому місці найскладніші творчі емоції, інформує прес-служба Львівської міськради.

Вже за два тижні роботи виставки її відвідало більше 2000 людей, а саму виставку запросили у чотири міста Європи: Київ, Відень, Будапешт та Варшаву.

Щасливі, що нам вдалось зробити щось таке, що не залишає людей байдужими. Приємно, що саме західноукраїнські художники змогли зацікавити міжнародні виставкові центри, - кажуть організатори проекту 50.

Художники виставки: Олег Перковський, Андрій Стегура, Андрій Хір, Гриця Ерде, Марсель Онисько, Вадим Харабарук, Олекса Манн, Євген Самборський, Ірена Заблоцька, Володимир Костирко, Zoza, Кобенко, Катя Іванова, Олег Сусленко, Саша Пес, Сергій Радкевич, Іван Небесник, Денис Струк, Лаврін Шимін, Золтан Ілку, Данило Мовчан, Вітя Кравець, Микола Митякинський, Руслан Тремба, Віктор Лавний, Анатолій Татаренко, В’ячеслав Поляков, Юрій Яблонський, Ярина Мовчан, Данило Ковач, Віталій Агапєєв, Стас Туріна, Роберт Салер, Беата Корн, Станіслав Сілантьєв, Євген Рудий, Віктор Мельничук, Любомир Сікач, Василина Буряник. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!