У Львові від завтра продовжить курсувати автобус №45. Оновлено

3786 0
Через те, що закритий ТРЦ Victoria Gardens, а також не їздять учні та студенти, значно впав пасажиропотік на маршруті 45.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

На час жорсткого карантину у Львові не курсуватиме автобус №45, що з’єднує площу Галицьку та торгово-розважальний центр «Victoria Gardens». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця комунального АТП-1, що обслуговує маршрут, Ірина Рєвунова.

«Через те, що закритий ТРЦ Victoria Gardens, не їздять учні та студенти, значно впав пасажиропотік на маршруті 45. Він проходить під трамвайними і тролейбусними лініями та на час локдауну завантажений не більше, ніж на 25%», – каже вона.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони» 

Окрім цього, зараз в АТП-1 – понад 60 хворих водіїв. Після завершення жорсткого карантину у Львові роботу маршруту обіцяють відновити.

Оновлено. За повідомленням очільника департаменту «Адміністрації міського голови» Євгена Бойка, АТП-1 поспішило зі призупиненням руху автобуса на період жорсткого карантину у Львові, тому від завтра вони надалі курсуватимуть. 

Нагадаємо, що правоохоронці перевіряють водіїв та пасажирів громадського транспорту Львова на дотримання правил карантину. Такі рейди нині проходять на автовокзалі на вул. Стрийській, зупинці громадського транспорту «Санта Барбара», автостанції, що на вул. Богдана Хмельницького, також на вул. Тракт Глинянський, площі Різні, приміському та головному залізничному вокзалі тощо.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!