У Львові тимчасово перекриють для руху транспорту вулицю у Шевченківському районі

1404 0
Частину вул. Татарської – від вул. Замарстинівської до вул. Богдана Хмельницького перекриють для руху транспорту.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 26 квітня, з 10.00 і по 16.00 буде перекрито для руху транспорту частину вул. Татарської – від вул. Замарстинівської до вул. Богдана Хмельницького.

Джерело: пресслужба ЛМР

«На вул. Татарській, зокрема на ділянці від вул. Замарстинівської до вул. Богдана Хмельницького, маємо аварійні опори освітлення. Завтра заплановано провести заміну цих опор. На час робіт цю ділянку вулиці буде перекрито для руху приватного транспорту. Громадський транспорт по цій вулиці не курсує», – повідомив головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.

Читайте також: На якому етапі ремонт вулиці Яворницького у Львові

Нагадаємо, із 25 квітня на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк через річку Західний Буг поблизу села Гайок дорожники перекрили рух автомобільного транспорту через мостовий перехід. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!