У Львові в Домівці врятованих тварин проведуть осінній благодійний ярмарок

1454 0
Всіх охочих просять допомогти речами, які можна буде продати.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Сьогодні та завтра, 25 та 26 вересня, у Львові у Домівці врятованих тварин, що на вул. Олекси Довбуша, 24, проведуть осінній благодійний ярмарок, йдеться на їхній сторінці.

Читайте також: У ведмежому притулку «Домажир» біля Львова стало більше на одну ведмедицю

У Домівці врятованих тварин свій прихисток знайшли тварин, які постраждали від рук людей. Оскільки наближається зима, потрібна повна підготовка до неї.

Підготуватися до такого важкого періоду допоможе «Благодійний осінній ярмарок».

За словами організаторів, на ярмарку очікують: смачна їжа, майстер-класи для дітей, вироби ручної роботи, багато розваг та гарний настрій.

Усі, хто має бажання і змогу допомогти та принести речі, які можна продати, провести майстер-класи, просять звертатись за номером телефону: 073 929 20 73.

Нагадаємо, для допомоги «Домівці врятованих тварин» відкритий рахунок: 4149 6293 8110 7192 (картка Приват банку). Також можна допомогти із харчами та кормом. Як долучитися, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!