Політична реклама

У Львові в парку «Знесіння» відкриють «Маршрут здоров’я»

1643 0
Наступного тижня, 8 вересня, в День фізкультури та спорту, на карті Львова з’явиться нове місце для спортивного відпочинку та активного дозвілля. В парку «Знесіння» буде відкрито «Маршрут здоров’я». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Маршрут здоров’я» - це промаркований маршрут протяжністю 2 км, призначений для велопрогулянок. Він розрахований на людей з різним рівнем фізичної підготовки, таким чином, ним зможуть скористатися і дорослі, і діти. Вздовж маршруту будуть нанесені позначки, що визначатимуть напрямок руху, а на території парку встановлено інформаційні стенди з картою маршруту. Місце знаходження «Маршруту здоров’я» обрано невипадково.

Паркова зона віддалена від дороги, що забезпечує майже повну відсутність автотранспорту та загазованого повітря. Маршрут проходить через оглядові майданчики, які відкривають панораму міста, Святовидове язичницьке капище та інші цікаві місця, що також будуть позначені на інфостендах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!