У Львові від ускладнень після Covid-19 помер 12-річний школяр. Родині збирають кошти

8580 0
Мама Святослава досі перебуває у лікарні із коронавірусною інфекцією.
Фото: ФБ Ліцей 51 ім. Івана Франка

Фото: ФБ Ліцей 51 ім. Івана Франка

У Львові від ускладнень після коронавірусу помер 12-річний учень 7-А класу ліцею 51 імені Івана Франка.

«Ліцейна родина висловлює глибоке співчуття сім'ї Мудрих у зв'язку з важкою втратою – смертю сина Святослава, учня 7-А класу. Він був яскравим промінчиком та мав добру душу. Святославчик завжди усміхався, любив життя та приносив радість усім довкола. Ти завжди залишишся в наших серцях... Легких тобі хмаринок... Спочивай з Богом»,йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кількість ліжкомісць у Сovid-зоні дитячої лікарні на Орлика збільшують до 150

Як повідомив у коментарі Тvoemisto.tv Віктор Тодосенко, син якого навчався зі Святославом в одному класі, дитина померла вчора у міській дитячій лікарні на вул. Пилипа Орлика. Хлопець хворів на коронавірус і у нього були проблеми із серцем що, найімовірніше, й дало ускладнення.

«Святослав помер у лікарні на Орлика. Сьогодні близько обіду його привезли з лікарні. О 19.30 відбудеться парастас у Рясному у Церкві св. Василія Великого УГКЦ. Завтра відбудеться похорон», – каже він.

Читайте також: «До них зараз особлива увага». Що варто знати про коронавірус у дітей

У дитячій лікарні на Орлика, яку тепер перейменували у лікарню Святого Миколая, коментувати Тvoemisto.tv відмовилися.

Додамо, що мама Святослава із Covid-19 перебуває у лікарні. У родині ще є старша сестра. Усіх, хто має можливість допомогти сім’ї, просять підтримати фінансово.

Реквізити:

4149 4991 3136 6369 (Мудра Юлія Дмитрівна).

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!