У Львові відбудеться фестиваль освіти «Вчителі майбутнього». Програма

3726 0
Фестиваль триватиме з 21 по 22 квітня у !FESTrepublic на вул. Старознесенській, 24-26.
Фото: multycourse.com.ua

Фото: multycourse.com.ua

Протягом двох днів з 21 по 22 квітня у !FESTrepublic на вул. Старознесенській, 24-26 відбудеться Фестиваль освіти «Вчителі Майбутнього» для педагогів Львова та України. Про це йдеться на сайті «Холдингу емоцій !Fest».

«Збираємо потужних спікерів, будемо обговорювати найактуальніші освітні теми. Робимо кльову подію, щоб допомогти вчителям міняти освіту вже сьогодні. Ми щиро віримо, що школа і вчителі майбутнього – це про фан, драйв та рок-н-ролл у своїх найкращих проявах, тому разом з Громадською Спілкою “Освіторія”,  яка змінює та розвиває освіту в Україні, придумали такий фестиваль», – йдеться в повідомленні.

Спікерами фестивалю стануть заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей, авторки та тренерки програми перепідготовки вчителів початкових класів Інна Большакова та Марина Пристінська та інші.

Фестиваль організовує «Холдинг емоцій !Fest» спільно з громадською спілкою «Освіторія» за підтримки Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Програма фестивалю «Вчителі майбутнього» у Львові

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!