Політична реклама

У Львові відбудеться Форум жіночого підприємництва

1689 0
22-23 травня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) відбудеться Форум жіночого підприємництва «Українки в бізнесі: власна справа – розвиток та успіх».

Протягом двох днів жінки-підприємці ділитимуться власними ідеями, шукатимуть шляхи вирішення актуальних та болючих питань у сфері ведення бізнесу, повідомляють організатори.

Мета Форуму – стимулювати розвиток жіночого підприємництва в Україні, розглянути приклади успішних підприємств, керівниками або засновниками яких є українські жінки, показати шлях для розвитку та пошуку нових перспектив. Протягом двох днів жінки-підприємці матимуть можливість навчатися та спілкуватися з однодумцями, які щодня зустрічаються зі схожими викликами і труднощами.

Учасниці Форуму будуть ділитися власним досвідом, ідеями та досягненнями у веденні бізнесу. Одна із цілей заходу − створити мережу для стимулювання розвитку жіночого підприємництва в Україні.

Організатори запрошують до участі у Форумі жінок-підприємців, власниць бізнесу (досвід підприємницької діяльності від півроку до 5-х років) з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Дніпропетровської, Херсонської, Одеської та Запорізької областей.

Формат конференції передбачає по 4 практичних сесії протягом 2-х днів з кращими експертами, а також серію надихаючих зустрічей. Під час сесій учасниці ділитимуться власними ідеями, шукатимуть шляхи вирішення актуальних та болючих питань.

Для участі у Форумі потрібно заповнити анкету учасника та додати CV.

Анкету і CV треба надіслати до 10 травня 2014 р.

Завантажити анкету

Онлайн-реєстрація відкривається з 16 квітня на сайті ukrainky.biz

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та попереднього відбору. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!