У Львові відбудеться концерт представника України на Євробаченні – гурту TVORCHI

1243 0
Концерт відбудеться в неділю, 9 квітня.
Гурт TVORCHI

Гурт TVORCHI

9 квітня у клубі «Малевич» відбудеться концерт представника України на Євробаченні – гурту TVORCHI. Початок концерту о 19:00. 

Артисти виконають свої хіти: «Мова тіла», «Не танцюю»,  «Believe», «Falling», «Віч-на-віч», а також свіжі:  FREEDOM та Heart of steel, який у Нацвідборі на «Євробачення» обрало понад 50 тисяч українців. 

«Запрошуємо, щоб зарядитись правильним настроєм перед представленням нашої країни на «Євробаченні»!  Гурт, який називають найгучнішим відкриттям молодої української сцени знову буде вражати крутим електронним звучанням! Цього разу у Львові! Не пропустіть!», – запрошують організатори. 

Квитки можна придбати за посиланням

https://bit.ly/3SU4GYd

Довідка

TVORCHI – український музичний гурт із Тернополя, заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Мають чотири студійні альбоми: The Parts (2018) та Disco Lights (2019), 13 Waves (2020), Road (2021). Виконують пісні українською та англійською мовами. Переможці Національного відбору на Євробачення 2023 та премії YUNA у 2021 та 2022 роках

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!