На правах реклами

У Львові відбудеться прем'єра нового Audi A8. Де подивитись

1696 0
«Audi Центр Львів на Липинського» запрошує на головну автомобільну подію 2018 року – презентацію флагмана модельного ряду Audi – нового Audi A8. Онлайн-трансляцію можна буде подивитись на Tvoemisto.tv/
Фото: Audi A8 - InfoCar

Фото: Audi A8 - InfoCar

Презентація довгоочікуваної новинки відбудеться 23 лютого о 20.00.

Кожен гість заходу матиме можливість відчути себе зіркою на червоній доріжці, зробити вишукану фотосесію у креативній фотозоні, пригоститися вишуканими напоями та стравами, насолодитися унікальним світловим шоу та музичною програмою і, найголовніше, ознайомитися з новинкою модельного ряду Audi – новим Audi A8.

Ведучий заходу: Юрій Рихлик.

Партнери заходу: страхова компанія «AXA Страхування», ПАТ «Кредобанк», IQOS, Ukrainian Wine «Pava»,  Ukrainian Sparkling Silver Breeze.

Онлайн-трансляцію події дивіться за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook сторінці Твого міста. Початок запланований на 20:00.

Вхід на презентацію виключно за запрошеннями. За деталями звертайтеся, будь ласка, за телефоном (032) 297-1-297


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!