У Львові відбудеться забіг «Run the World. Львівська десятка». Як курсуватиме громадський транспорт

2937 0
Низка автобусних маршрутів зазнають змін.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У неділю, 16 вересня, у Львові відбудеться чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на 10 км «Run the World. Львівська десятка». Маршрут забігу проходитиме за маршрутом: просп. Свободи (біля Оперного) – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. В. Липинського – просп. Чорновола – пл. Різні – просп. Свободи.

Частину коштів, отриманих від учасників та партнерів забігу спрямують на потреби ендопротезування нижніх кінцівок у дітей із злоякісними пухлинами опорно-рухової системи. Такі операції проводять у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, котрий надає високоспеціалізовану допомогу дітям та підліткам із гострими та хронічними захворюваннями.

Кожен фінішер дистанції на 10 км отримає медаль із унікальним дизайном. Окрім цього, переможці забігу «Run the World. Львівська десятка» в абсолютній першості з 1 по 3 місце серед чоловіків і жінок отримають кубки, дипломи та грошові призи:

1 місце — 5000 грн.
2 місце — 3000 грн.
3 місце — 2000 грн.

Переможці та призери «Run the World. Львівська десятка» у вікових групах серед чоловіків і жінок нагородять кубками та дипломами. Також нагородять кубками найстарших учасників змагань серед жінок і чоловіків, які подолали дистанцію у визначений ліміт часу. Участь в змаганнях візьме близько 1000 осіб.

Читайте також: 5 фактів про «Львівську десятку»

«Для нашої компанії дуже важливо брати активну участь в житті міста та його мешканців. Ми любимо дарувати емоції і тому ми долучились до цього проекту, як організатори. Переможців очікує багато призів. Кожен фінішер отримає медаль, а переможці грошові нагороди», – розповіла Олена Соловйова, представник компанії Avalon Inc, яка є організатором заходу.

Організатором змагань виступає інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc, за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Львівської області, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Читайте також: Як підготуватись до «Run the World. Львівська десятка»та добігти до фінішу

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, через змагання до 12:00 не курсуватиме тролейбус №13. Також кілька автобусних маршрутів зазнають змін:

  • – курсуватиме до церкви Анни;
  • 3а, 5а, 47а,– до площі Галицької.
  • автобуси, які виїжджали на просп. Свободи з вул. Дорошенка, курсуватимуть по вул. Коперника з виїздом на пл. Галицьку – 9, 15, 24, 45, 48, 114.
  • автобуси, які у звичайний день курсують через просп. Свободи, їздитимуть через вул. Підвальну – 46 та 53.   

Трамвайні маршрути ,які пролягають через центр курсуватимуть у звичному режимі. На перехресті Городоцька – Чорновола відбуватиметься ситуативне перекриття руху з 10:00 до 12:00. Крім цього, по просп. Чорновола та вул. Липинського здійснюватиметься реверсивний рух приватного та громадського транспорту по одній стороні дороги.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!