У Львові відбудуться громадські слухання щодо виділення землі учасникам АТО в Брюховецькому лісі

4469 0
Для потреб учасників АТО додатково виділили ще 19 земельних ділянок вздовж траси на Брюховичі.

З 7 липня по 3 серпня у Львові триватимуть громадські слухання щодо внесення змін до детального плану території Брюховецького лісу, де планується будівництво дачного кооперативу учасників АТО.

Загальна площа детального плану становить 22 га. Раніше, на розпорядження голови ЛОДА, на території Брюховецького лісу, вздовж траси до Брюховичів, було виділено 143 земельні ділянки, по 0,07 га для дачного будівництва учасників бойових дій на Донбасі.

Змінами до детального плану планують виділити ще 19 ділянок. Таким чином загальна кількість дачних будинків учасників АТО тут може сягати 163 штук.

23 липня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Місце проведення: Актовий зал Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради (м. Львів, вул. К. Левицького, 67).Початок заходу о 18:00 год.

Читайте також: У Білогорщі запроектували півтисячі ділянок для учасників АТО. Схема

Нагадаємо, раніше під час представлення цього детального плану території місцеві мешканці-учасники садового товариства «Лісова галявина» виступили проти затвердження детального плану.

За словами члена правління кооперативу Романа Шостака, ділянку садового товариства «Лісова галявина» включили до детального плану без обговорення з власниками. До того ж будівництво передбачає вирубку 15 га 30-річного лісу, який не віднесений до лісового масиву юридично.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!