У Львові відкоригували тарифи на тепло і гарячу воду. На час воєнного стану їх застосовувати не будуть

989 0
Усі споживачі підприємств продовжать оплачувати за тепло і гарячу воду за діючим тарифом.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Для львівських теплопостачальних підприємств встановили нові, відкориговані тарифи на теплову енергію для всіх категорій їхніх споживачів. Рішення про це прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР.  

Йдеться про нові тарифи для всіх категорій споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» (населення, бюджетні установи, релігійні організації, інші споживачі), які встановили на:

  • на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, і на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води за категоріями споживачів;
  • на теплову енергію, її виробництво та постачання, і на послуги з постачання теплової енергії для багатоквартирних будинків, обладнаних системою автономного теплопостачання, які розташовані за адресами: вул. Валова, 15, вул. Левицького, 8, вул. Лемика, 30, вул. Липинського, 58, вул. Личаківська, 81, вул. Металістів, 9, вул. Самійленка, 36, вул. Самчука, 13, вул. Січинського, 41, вул. Стрийська, 117, вул. Стрийська, 127, вул. Чорновола, 1, вул. Шота Руставелі, 1, а також постачання гарячої води для багатоквартирного будинку, що на вул. Валовій, 15.

 

Однак, як пояснив Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, на час дії воєнного стану застосовувати новий тариф не будуть. Усі споживачі підприємств продовжать оплачувати за тепло і гарячу воду за діючим тарифом.

Читайте також: Львів після масової атаки. У місті частково нема світла та тепла

«Тарифи на тепло для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств Львова зростати не будуть. Однак, відповідно до постанови Кабінету міністрів України, необхідно щорічно переглядати тарифи для забезпечення відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат», – цитує його пресслужба ЛМР.

Нагадаємо, що на цей час на Львівщині діють аварійні відключення, спричинені черговим обстрілом енергосистеми. У разі стабілізації ситуації з 25 листопада можливе введення графіку погодинних відключень, який діятиме в оновленому форматі. Графік можна переглянути за посиланням

Ольга Коваль

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!