У львівській лікарні відкрили тренінговий центр невідкладної медицини

1364 0
В лікарні навчання зможуть проходити лікарі з усієї країни.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Другому медичному обʼєднанні Львова навчатимуть наданню невідкладної медичної допомоги лікарів з усієї країни за допомогою надсучасного обладнання. Інструктори пройшли навчання у Європейському інституті медичної освіти – це анестезіологи, реаніматологи, хірурги-травматологи.

«Центр є дуже важливим, адже кожен лікар має отримувати безперервне навчання. У військовий час багато змінилося, і ми маємо справу вже більше з важкими пораненнями, яких до цього не мали. Наші лікарі навчаються у колег, які приїхали з-за кордону. Маємо чудову змогу відкрити в цьому відділення тренінговий центр, який важливий для того, щоб навчити кожного лікаря надавати якісну, правильну і професійну медичну допомогу», – сказала під час стріму Tvoemisto.tv начальниця управління охорони здоровʼя ЛМР Леся Кобецька.

За її словами, навчання можуть проходити медики з усієї країни. 

Зазначимо, тренінговий центр створила французька та міжнародна медична і гуманітарна неурядова організація UOSSM FRANCE. Вона відповідає за надання невідкладної медичної допомоги постраждалому від війни населенню. 

Антоніна Костик

Фото, відео Марти Байдаки

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!