На правах реклами

У Львові відкрили унікальну stress-кімнату, де можна розбивати посуд та кричати в увесь голос

4573 0
У кімнаті є доріжка для ходьби та поверхня над нею, де можна поставити гаджет і проводити таким чином онлайн-зустріч.

У Львові у межах інноваційного проєкту AHUB від Альфа Банку Україна відкрили stress-кімнату, у якій можна зняти навантаження, наприклад, з допомогою боксерської груші чи биття посуду. Про це у коментарі Tvoemisto.tv Тетяна Слюсарчук, керівниця AHUB у Львові.

Також у кімнаті є доріжка для ходьби та поверхня над нею, де можна поставити гаджет і провести таким чином онлайн-зустріч. Висота поверхні регулюється відповідно до росту людини. Окрім цього, – продовжує вона, – є панель з різними техніками зняття стресу, як-от фізичні вправи для мозкової активності, техніка корисного сміху тощо.

Читайте також: Звукова та аромотерапії. У Львові запрацював коворкінг з relax-кімнатою

«Знаємо, що статичне перебування в одній позі тривалий час уповільнює розумові процеси, а от фізичні вправи навпаки наповнюють, додають енергії та сили для роботи. Якщо люди працюють увесь день, сидячи за столом в офісі, то їм фахівці рекомендують робити перерви, аби розім’ятися. Натомість техніка корисного сміху пропонує щось утнути, зобразити улюбленого кіногероя в дзеркалі, згадати якусь гримасу тощо», – говорить вона.

У хабі є ще одна фішка – це п’ять QR-кодів, які ведуть у доповненому реальність різного формату. Десь витинанка оживає і перетворюється на зоряне небо, а в стрес-кімнаті пропонують побити посуд, щоби зняти напругу.

«Ви скануєте QR код, даєте доступ до камери і в вас завантажується різні предмети посуду. Міцно тримаючи телефон, ви розмахуєте ним і так б’єте посуд. При чому є такий, що складно розбити (металевий), а є легкий китайський», – додає вона.

Окрім цього, у кімнаті добре працює звукоізоляція – можна закритися, кричати у весь голос і ніхто не почує.

Нагадаємо, що у на площі Ринок, 26 у Львові уже запрацював інноваційний проєкт AHUB. Це – багатофункціональний офлайн- та онлайн-майданчик від Альфа-Банк Україна, який об'єднав коворкінг, розвиваючий центр, конференц-зону і соціальний клуб для бізнесу. Детальніше можна дізнатися за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!