У Львові відкриють першу в Україні фотовиставку «Євромайдан у Донецьку»

1219 0
Виставку презентує активіст Донецького Євромайдану Станіслав Федорчук.
Фото: tyzhden.ua

Фото: tyzhden.ua

28 грудня у Львові відкриється перша в Україні фотовиставка «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за гідність». Світлини презентують у приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука, що на площі Ринок, 9. Про це повідомляють на Facebook-сторінці бібліотеки.

Серед учасників відкриття фотовиставки буде активіст Донецького Євромайдану, політолог і публіцист Святослав Федорчук.

«Ранок, якого чекав. Сьогодні вирушаю до Львова аби вже завтра презентувати вперше в Україні (!) фотовиставку «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за гідність». Між задумом фотовиставки та її реалізацією рівно 7 років. Щиро запрошую львів’ян та гостей міста на відкриття виставки. Будьмо разом і до перемоги», – написав він у соцмережі.

Фотовиставка розпочнеться 28 грудня о 16:00 год.

Зазначимо, що захід пройде у межах проєкту «Євромайдан у Донецьку: народження нової ідентичності», який реалізують громадські організації Західноукраїнський медіа-центр «Нова журналістика» та Українська народна рада Донеччини та Луганщини за підтримки Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!