Політична реклама

У Львові відкриють виставку учнівських робіт на тему залежності

1491 0
31 січня о 10:00 годині у Львівській міський раді відбудеться підсумкова конференція. Також о 13:00 годині на базі СЗШ № 9 (вул. Коперника, 40) відбудеться відкриття виставки учнівських робіт у номінації «Плакат», яка буде пересувною та кожні два тижні буде знаходитись у різних школах міста Львова.

Конкурс «Настільки бажаєш, що не зважаєш?» організовується з метою ознайомлення учнів зі ставленням їхніх однолітків до проблеми узалежнень в молодіжному середовищі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Завдання конкурсу: інформування учнів про ризик шкідливості тютюнових, алкогольних та наркотичних речовин; вироблення активної громадської позиції щодо ставлення до вживання тютюнових, алкогольних та наркотичних речовин молоддю; поширення інформації серед учнівської молоді щодо недоцільності вживання цих речовин та популяризації здорового способу життя; пошук альтернативних шляхів проведення дозвілля учнівською молоддю (зокрема, театр, спорт, активний відпочинок тощо).

Конкурсні роботи подавались за такими номінаціями:

1)      «Плакат»;

2)      «Презентація у форматі Pоwer Point»;

3)      «Інформаційний буклет»;

4)      «Соціальний відеоролик»;

5)      «Літературна розповідь, оповідання, вірш або сценарій».

Склад журі формувався з президентів учнівських парламентів районів міста, методистів НМЦО м. Львова відповідного профілю. Голова журі – в.о. директора НМЦО Тетяна Ольшанецька.

Журі оцінювало роботи за критеріями:

1) відповідність змісту роботи зазначеній меті та завданням;

2) грамотність та естетичний вигляд конкурсної роботи;

3) наявність структури та доступності розуміння роботи;

4) повнота та оригінальність розкриття змістової частини;

Конкурс проводився у 4 етапи. Останній етап – це проведення підсумкової конференції з презентаціями робіт учнів за всіма номінаціями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!