У Львові внаслідок ДТП загинула кур’єрка Glovo

10758 0
Скутеристка, якій було 58 років, загинула на місці події.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні, 8 квітня, близько шостої години вечора у Львові сталася смертельна аварія. У результаті зіткнення автомобіля BMW X5 та скутериста, водійка останнього загинула. Це Тvoemisto.tv підтвердили у Патрульній поліції Львівської області.

Читайте також: Через часті ДТП на вулиці Княгині Ольги у Львові встановлять світлофор

Відомо, що внаслідок наїзду автомобіля BMW X5 скутеристка загинула на місці події. Водійці скутера, як уточнила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, було 58 років. За кермом позашляховика був 27-річний львів'янин.

У результаті зіткнення автомобіль отримав значні ушкодження передньої частини та бамперу. Що стало причиною ДТП наразі не розголошують. Обставини з’ясовуються.

Як інформує Варта-1, жінка була кур’єркою Glovo. Зі слів водія автівки, після зіткнення з водійки скутера злетів захисний шолом, але вона продовжила рух. Проїхавши ще кілька десятків метрів, вона впала на проїжджій частині та вдарилась головою. Кермувальниця скутера загинула на місці події. Прибувши на автопригоду, швидка медична допомога констатувала смерть жінки.
 

Зараз на місці події працює патрульна поліція Львівської області та слідчі по ДТП.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!