У Львові водій автомобіля наїхав на двох пішоходів. Їх госпіталізували

1862 0
У ДТП постражадали 17-річна дівчина та 18-річний хлопець
Умовне фото

Умовне фото

Поблизу перехрестя вулиць Княгині Ольги та Піддубного у Львові 11 травня сталася.дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої постраждали двоє людей, серед яких – неповнолітня. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Peugeot 407», 38-річний львів’янин, здійснив наїзд на двох пішоходів – 17-річну жительку одного з сіл Львівського району та 18-річного мешканця Львова. Унаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до медичних закладів.

Правоохоронці  відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, з початку 2023 року на дорогах Львівської області сталося 180 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, учасниками яких були пішоходи. Унаслідок ДТП травмувалися 163 особи та 27  отримали травми, несумісні з життям. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!