У Львові водій вилетів на тротуар біля ТРЦ Форум Львів і збив жінку. Відео

72149 0
За кермом був 22-річний хлопець.
Фотоскрін із відео управління безпеки міста ЛМР

Фотоскрін із відео управління безпеки міста ЛМР

Вчора, 20 квітня, у Львові водій вилетів на тротуар на перехресті вулиць Чорновола – Під Дубом. Відео події оприлюднили на «Гарячій лінії міста».

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, ДТП сталась учора близько 19.00 на вул. Під Дубом. 22-річний водій виїхав на тротуар і наїхав на львів’янку-пішохода.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Водієві, мешканцю Червоноградського району, загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Як уточнили на «Гарячій лінії міста», постраждалу жінку забрала «карета швидкої допомоги». За інформацією клінічної лікарні швидкої допомоги, в жінки травма лівої кінцівки та забій суглобу. Від госпіталізації вона відмовилася.

Камера Управління безпеки міста ЛМР

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!