У Львові вперше провели фестиваль для людей поважного віку. Як це було

1832 0
Днями у Львові відбувся фестиваль «Золоті Роки 2017». Фестиваль уже має гарну історію, хоча у Львові проходив уперше.

Не сидіти вдома, розвиватися, вчити іноземну мову, подорожувати і брати участь у різноманітних фестивалях – таке кредо сучасних пенсіонерів. З віком талант не зникає, а навпаки, як добре вино, визріває. Саме це доводили учасники з Білої Церкви, Дніпра та Дніпропетрівщини, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Кропивницького, Миколаєва, Мелітополя, Одеси, Сум, Хмельницького, Львова та Львівщини. Відвідали Львів і гості з Мінська (Білорусь), Міхаловци (Словаччина) та Варни (Болгарія).

Поспілкуватися з однолітками, побачити нові місця і набратися гарних вражень – ось основні завдання, які ставив перед собою кожен учасник.

«Ми дуже раді, що є такі фестивалі. Багато старших людей приїхало і з України і з інших країн. Головне в цьому всьому можливість поспілкуватися з однолітками. Всі розказують про своє життя, ми про своє. Також вважаю, що треба піднімати культуру, бо без культури ніяк», – каже пан Володимир зі Львова.

«Ми приїхали з Мінська і дуже раді брати участь в таких заходах. Дуже тут гарно і все нам подобається. У квітні наступного року ми будемо проводити ювілейний фестиваль у Мінську і запрошуємо всіх у гості», – говорить Сергій Соловйов, учасник з Білорусі.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!