У Львові вперше відтворили модель НАТО. Фото, відео

2157 0
У Львові 8-9 грудня в Українському Католицькому Університеті відбулася перша в Україні симуляційна гра із моделювання роботи Північноатлантичної Ради – Модель НАТО 2017.

Мета заходу – збільшити рівень проінформованості молоді Львівщини з питань безпеки, національної оборони, сучасних викликів, міжнародної співпраці та євроатлантичної інтеграції в контексті посилення діалогу НАТО – Україна.

Учасники та учасниці моделі мали змогу спробувати себе в ролі представників держав-учасниць НАТО, країн-партнерів, генералів та навіть лобі РФ. Вони стикнулися із реальними проблемами сьогодення та спробували вирішити кризові ситуації, що трапляються в реальному світі.

Також в рамках Моделі НАТО 2017 було проведено лекції та презентації від визнаних експертів на тему НАТО, безпеки, кібербезпеки та інших сучасних для світу.

Модель організувала ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» за сприяння Департаменту внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації та УКУ.

Детальніше - у сюжеті:

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!