У Львові встановлять меморіальну таблицю Михайлу Голубцю

1081 0
Таблицю уже виготовили, утім під час засідання вирішили її допрацювати.
Фото:zikua.tv

Фото:zikua.tv

У Львові встановлять меморіальну таблицю Михайлу Голубцю на будівлі Академії наук, що на вулиці Козельницькій. Рішення прийняли 8 жовтня під час засідання виконавчого комітету.

Меморіальну таблицю державному та політичному діячу, народному депутату України 1-го скликання Михайлу Голубцю встановлять на фасаді будинку № 4 на вул. Козельницькій.

Таблицю встановлять за ініціативи Інституту екології Карпат Національної академії наук України, її уже виготовили. Утім, під час засідання вирішили її допрацювати, щоби вона була більш інформативною.

Додамо, Михайло Голубець народився у жовтні 1930 року у селі Великий Любінь, що на Львівщині. Помер він у серпні 2016 року у Львові. Михайло Голубець був народним депутатом України 1-го скликання, доктором біологічних наук, професором, академіком Національної академії наук України, заслуженим діячем науки і техніки України.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!