У Львові встановлять півтораметрову копію вежі Донецького аеропорту

2273 0
Це буде четвертим епізодом інсталяції «Календар війни».
Фото ілюстративне, VeжА

Фото ілюстративне, VeжА

30 січня у Парку культури, о 15 годині, на центральній алеї Парку Культури у Львові встановлять півтораметрову копію диспетчерської вежі Донецького аеропорту.

Читайте також: «Мамо, не плач. Я розквітну весною». У Львові висадили яблуневу алею у пам'ять про загиблих на війні жінок

Ескіз макету

Це стане четвертим епізодом інсталяції «Календар війни», яка присвячена подіям російсько-української війни у Парку культури.

Як розповіли Тvoemisto.tv у Парку культури, макет диспетчерської вежі Донецького аеропорту повністю виготовлений з металу. Висота вежі приблизно 1,5 метри. Зверху височітиме синьо-жовтий прапор. Автором інсталяції є коваль Михайло Талама. 

У Парку зберуться кіборги та їхні побратими, родини полеглих Героїв ДАПу та волонтери.

Читайте також: У львівському парку встановили макет снаряду «Граду», яким Росія почала війну

Нагадаємо, що у львівському Парку культури встановили копію збитого літака Іл-76 та макет снаряду «Граду», яким Росія почала війну, а також висадили алею декоративних яблунь у пам’ять про жінок, які загинули на сході України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!