У Львові встановили нові контейнери для пластику. Фото

2250 0
Поступово у Львові планують повністю замінити сітки на європейські аналоги.
Фото: Львівспецкомунтранс

Фото: Львівспецкомунтранс

ЛКП «Львівспецкомунтранс» встановило нові контейнери закритого типу для збору пластикових ПЕТ-пляшок у різних районах міста. 

Читайте також: На території «Львівводоканалу» облаштують компостувальну лінію

«Це європейська альтернатива застарілим сіткам. Нові конструкції вміщують значно більшу кількість вторсировини, захищають її від опадів та вітру(сміття не намокає та не розлітається) й тим самим сприяють покращенню санітарного стану території на якій розміщені», – інформують у комунальному підприємстві.

У Львівспецкомунтрансі кажуть, що таким чином хочуть залучити до сортування якомога більше львів’ян. Перед викиданням пластику його необхідно стиснути.

Читайте також: У Львові облаштують майданчик для харчових відходів

Нові контейнери встановили у 12 локаціях Львова. Поступово підприємство планує повністю замінити сітки на європейські аналоги.

Фото ЛКП «Львівспецкомунтранс»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!