У Львові встановили рекорд зі збору органічних відходів за день

1123 0
Протягом дня зібрали 5 140 кг органічних відходів.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні, 5 серпня, ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» зафіксувала рекорд під час забору органічних відходів. Протягом дня зібрали 5 140 кг органічних відходів.

«Станом на сьогодні ми обслуговуємо по місту 452 локацій, де розміщено 120-літрові контейнери для збору органічних відходів, найбільше серед усіх перевізників твердих побутових відходів у Львові», – йдеться в повідомлення комунального підприємства у Фейсбуку.

Читайте також: Сміття зі Львова незаконно скидали в області

Окрім цього, «Львівспецкомунтранс» – єдине підприємство в місті, яке вивозить органічні відходи також з цвинтарів. На цих локаціях встановили 50 окремих 1100-літрових контейнерів. Також на деяких локаціях на прохання мешканців, які долучилися до проєкту зі збору органічних відходів, 120-літрові контейнери замінили на 240-літрові.

Додамо, що у Львові вивезенням сміття займаються 5 компаній – «Львівспецкомунтранс», «Спецавтотранс-Львів», «Санком-Львів», «Грінера Україна», та «Ековей Вейст Менеджмент».

Нагадаємо, у Львові планують розпочати будівництво сміттєпереробного заводу уже влітку.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!