У Львові виділять понад 500 тисяч грн на ремонт підпірної стінки на вулиці Йосипа Сліпого

1259 0
Кошти скерують із резервного фонду бюджету Львівської МТГ.
фото: ілюстративне/львівський портал

фото: ілюстративне/львівський портал

У Львові виділять 583 тисяч гривень на ремонт аварійної підпірної стінки на вулиці Йосипа Сліпого, 33. Відповідне рішення сьогодні, 5 серпня, прийняв виконавчий комітет ЛМР.  Кошти скерують із резервного фонду бюджету Львівської МТГ.  

«Підпірна стінка на вул. Йосипа Сліпого перебуває в аварійному стані. Є пакет усіх документів, зокрема, обстеження її стану, рішення міської комісії ТЕБ і НС про необхідність усунення гостроаварійної ситуації. На ремонт необхідно 583,9 тис. грн», – каже під час виконкому в.о. директора департаменту фінансової політики ЛМР Вікторія Довжик.

Читайте також: У Львові шкільні укриття обіцяють облаштувати за бюджетні кошти

Як уточнили в коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, підпірна стінка прилягає до міського спортивного майданчика, на якому раніше почали капремонт. Через війну роботи зупинили, але зараз терміново потрібно відремонтувати стінку, оскільки є загроза зсуву.

Нагадаємо, що кілька років тому у Львові під час робіт з ремонту підпірної стінки дитячого садка №92 на вулиці Йосипа Сліпого загинув робітник. Підпірна стінка давно перебувала в аварійному стані і міська комісія ТЕБ і НС виділила з резервного фонду гроші на її ремонт.
Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!