У Львові винесли вирок чоловіку, який розтрощив приймальню та побив двох лікарів

2448 0
Чоловікові вдалося уникнути покарання у вигляді позбавлення волі, однак доведеться сплатити моральне відшкодування та відвідувати реєстрацію.
Фото: varta.com.ua

Фото: varta.com.ua

Чоловіка, який у жовтні минулого року розтрощив приймальне відділення львівської дитячої лікарні та побив двох лікарів засудили до двох років іспитового терміну без обмеження волі та стягнення морального відшкодування у п’ять тисяч гривень. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду міста Львова від 18 лютого 2018 року.

Згідно з рішенням суду, громадянину Азербайджану, який проживає у Львові, визнали винним у скоєні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 та ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (хуліганство та умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості), які передбачають позбавлення волі на термін до двох років.

Читайте також: Лікаря Данкова у Львові засудили до року позбавлення волі

Однак, врахувавши каяття та відшкодування шкоди лікувальному закладу, суд звільнив чоловіка від відбування покарання та встановив іспитовий термін на два роки. Окрім цього, йому заборонили без дозволу покидати територію України та зобов’язали систематично з’являтись на реєстрацію.

Також порушник має сплатити п’ять тисяч гривень морального відшкодування медсестрі, внаслідок удару чоловіка по склу отримала струс мозку. 

Читайте також: Львів’янин, якого збив трамвай, відсудив у Львівелектротрансу 100 тисяч гривень

Нагадаємо, у жовтні минулого року 23-річний чоловік, що прийшов до комунальної міської дитячої лікарні разом із дружиною та дитиною, раптово почав трощити реєстратуру приймального відділення та побив медсестру і хірурга лікарні, який отримав перелом потиличної кістки, навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня. Чоловік запевнив, що він був на емоціях. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!