У Львові виступить всесвітньо відомий віолончеліст Готьє Капюсон

1765 0
Своїм приїздом музикант хоче висловити солідарність із героїчним українським народом.
фото: kh.vgorode.ua

фото: kh.vgorode.ua

У Львівській національній філармонії ім. Мирослава Скорика завтра, 12 квітня, виступить один із найуславленіших віолончелістів XXI століття – Готьє Капюсон. Разом з ним на сцені Концертного залу Людкевича буде французький піаніст Франк Брале. Також поряд з ними почути вдасться українських музикантів – Миколу Гав’юка (скрипка) та Устима Жука (альт).

У їхньому виконанні звучатиме музика Шуберта, Шумана, Мендельсона, Елґара, популярні класичні композиції. Також у програмі почуємо «Мелодію» Мирослава Скорика, яка нині єднає серця у всьому світі.

Читайте також: На першій лінії. Історія волонтерів, які передають на фронт обладнання, що рятує життя

Додамо, що, оскільки кількість місць на події обмежена, то реєстрацію вже закрили. Однак захід можна буде онлайн – на Ютюб-каналі за посиланням. Трансляцію обіцяють зберегти для перегляду. Початок о 12:00.

Для довідки

Готьє Капюсон виступає у всьому світі з найвідомішими виконавцями та диригентами планети. У Парижі він керує класом мистецтва гри на віолончелі, який створив у 2014 році при Фундації Луї Віттона. Лауреат численних премій, Готьє Капюсон вирізняється насиченою експресією гри та глибоким звучанням свого неперевершеного інструмента 1701 року майстра Маттео Гофріллера, який має назву «Амбасадор».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!