У Львові за 120 млн грн планують провести капітальний ремонт трьох тролейбусних ліній

1436 0
На закупівлю відповідних послуг оголосили тендер.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові планують провести капітальний ремонт трьох тролейбусних ліній на вулицях Стрийській, Зеленій, Тролейбусній. Відповідне рішення затвердив виконавчий комітет міськради 30 грудня. 

Як повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, цей проєкт місто реалізовує з Європейським банком реконструкції та розвитку. Вартість – понад 120 млн грн. На закупівлю відповідних послуг оголосили тендер.

Читайте також: Стало відомо, як курсуватимуть у Львові трамваї у новорічну ніч

«Відповідно до процедури, проєктну документацію маємо погодити в Львівській обласній військовій адміністрації. Ми це зробили. Далі є вимога, що проєкт вартістю понад 120 млн грн має бути затверджений виконавчим комітетом. Процедура досить об’ємна в плані підготовки відповідних, узгоджених на всіх рівнях, документів. Ми її проходимо поступово, щоб завершити успішно закуплю і реалізовувати цей проєкт», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше році у Львові оголосили тендер на реконструкцію контактної тролейбусної мережі на ділянках трьох вулиць: Стрийській (від вул. Франка до вул. Наукової), Зеленій (від вул. Липова Алея до вул. Луганської), Тролейбусній (від вул. Володимира Великого до вул. Наукової), і будівництво фідерної лінії від підстанції № 6 до пл. Митної та вул. Личаківської.

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!