У Львові за 24 мільйони продали приміщення котельні на Липинського

4507 0
Стартова ціна приміщення становила 3,9 млн гривень.
Фото: Prozorrо.Sale

Фото: Prozorrо.Sale

У Львові продали приміщення котельні загальною площею 740,6 м², що на вулиці Липинського, 6а за 24 мільйони гривень. Стартував аукціон з ціною у розмірі 3,9 млн гривень. Про це повідомили на сайті електронних продажів Prozorro.Sale.

В аукціоні взяли участь десять покупців, і під час торгів вартість будівлі зросла вшестеро. Найвищу ціну запропонувало ТзОВ «Хабітат Львів» – 24 млн грн. 

Тепер управління комунальної власності ЛМР має підписати договір купівлі-продажу.

Згідно з даними системи YouControl ТзОВ «Хабітат Львів» на 99% належить Віталію Курилишину, а Тарас Хмельовський є власником 1% компанії. Вона зареєстрована у Львові, на вулиці Городоцькій, 72, і основним її напрчмком діяльності є організація будівництва будівель. 

Читайте також: У Львові за чотири мільйони продали приміщення у пам’ятці архітектури на площі Ринок

Нагадаємо, що міська рада також продала на аукціоні приміщення першого поверху у кам’яниці, що на площі Ринок, 35. Нежитлові приміщення площею 25 кв. м, продали за чотири мільйони гривень. Стартував аукціон з ціною трохи більшою, ніж мільйон гривень. 

Участь в аукціоні взяли лише двоє покупців. Утім вартість приміщення під час торгів зросла майже в чотири рази. Найвищу ціну запропонувало ТзОВ «Іммобільяре Фамільяре» – 4 млн 180 тис. грн. Інший учасник аукціону – Бекиш Володимир Ярославович запропонував за це приміщення удвічі менше – 2 млн 114 тис грн. Цікаво, що Бекиш Володимир Ярославович є також одним із засновників ТзОВ «Іммобільяре Фамільяре». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!