У Львові за кошти, вторговані з фестивалю «Французька весна», планують закупити медобладнання

2049 0
Два апарати ШВЛ планують придбати для міської дитячої лікарні у Дрогобичі.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Під час завершення «Французької весни 2021» у Львові Ротарі Клуб Львів Інтернешнл і Альянс Франсе планують запустити спільну благодійну ініціативу. Частину коштів, виручених із квитків на фестиваль, спрямують на закупівлю медичного обладнання.

Читайте також: У Львові на фестивалі «Французької весни» можна переглянути допрем’єрні покази культових стрічок

Придбати квитки на завершальні дні фестивалю і у такий спосіб прийняти участь у благодійному зборі коштів можна за посиланням.

За словами організаторів, у червні планують придбати два апарати ШВЛ для Міської дитячої лікарні в Дрогобичі. Обладнання уже зарезервували.

За останній рік Ротарі клуб Львів Інтернешнл зібрав 108 450 доларів. Спільно з партнерами з Німеччини і Франції вони організували 25 фур обладнання гуманітарною допомогою для лікарень та інших соціальних закладів.

Наступна мета – це обладнання для реабілітації на суму 46 000 доларів.

Нагадаємо, в Україні проходить щорічний фестиваль французької культури «Французька весна 2021». Це 17-ий щорічний фестиваль, який минулого року довелося скасувати через пандемію коронавірусу. Цьогоріч організатори хочуть, щоб більше людей могли ознайомитися з мистецькими творами, послухати французьку музику та подивитися допрем’єрні покази культових французьких стрічок 2019-2020 років.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!