У Львові ввели обмеження «червоної зони»

15413 0
Нові рішення діятимуть до виходу Львова з червоної зони.
Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Міська комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про закриття на час посиленого карантину непродовольчих ринків, торгово-розважальних центрів, розважальних закладів та нічних клубів. Також у місті заборонили масові заходи. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: «На межі можливостей». За добу у Львові госпіталізували майже три сотні хворих на Covid-19 

Можуть працювати на час локдауну аптеки, зоомагазини, квіткові та насінневі магазини, магазини з продажу засобів зв’язку, майстерні для ремонту одягу, взуття та електроприладів. Салонам краси, фітнес-центрам, спортивним залам та басейнам дозволили працювати лише за попереднім індивідуальним записом.

Школи залишаються на дистанційному навчанні.

Транспорт продовжить працювати у посиленому карантинному режимі.

Також міськрада просить при можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи.

Мер уточнив, що ці рішення діятимуть до виходу Львова з червоної зони карантину.

Читайте також: Коронавірус у вагітних. Як захиститися, чи можна вакцинуватися і які є ризики для дитини

Нагадаємо, що посилений карантин у Львові запровадили щонайменше до 4 квітня, в області до 6 квітня. А від завтра, 25 березня, Львів переходить за показниками захворюваності до червоної зони епіднебезпеки.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!