У Львові заборонили в’їзд приватних автомобілів до залізничного вокзалу

2545 0
В’їзд на площу Двірцеву зааборонено для приватних автівок, в тому числі таксі.

У Львові заборони в’їзд до Головного залізничного вокзалу для приватного автотранспорту, зокрема і для служб таксі. Відкритим залишається в’їзд лише для громадського транспорту, спецтранспорту, військових, волонтерів та евакуаційних автобусів. Про це повідомили в управлінні безпеки ЛМР.

«Прошу водіїв врахувати це при русі вулицею Городоцькою, не залишати тут свої авто і не створювати заторів. Найближчі парковки – на території ТЦ «Скриня», пл. Липнева, на вулицях Тобілевича, Федьковича, Горської, а також паркінги біля приміського вокзалу», – сказав начальник управління Максим Смілевський.

Він додав, що зараз триває облаштування виокремлену смугу руху для громадського та спецтранспорту. Наразі така лінія діє на ділянці від перетину з вул. Чернівецькою до входу на Приміський ринок, тож надалі її облаштують до приміського вокзалу.

Біля залізничного вокзалу посилено працюють інспектори з паркування, п’ять екіпажів поліції, евакуатори.

Нагадаємо, сьогодні евакуювали сім автомобілів, розташованих біля Головного залізничного вокзалу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!